nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Buat Duit


info dari haeruddin

join free jer.........x da yuran ker apa caj ker.........x da.......betol2 free.... http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=627383
Red fox
update terbaru myipanelonline

ramai yang tanya ngan aku pasal paypal nie...
kena buat kredit kad ker nak bukan akaun paypal...
jawapan saya...

itu hanya pilihan untuk anda yang nak buat pembelian secara online secara serta merta
akaun paypal saya tidak di linkkan dengan sebarang kredit kad tetapi hanya link ngan akaun maybank saya untuk transfer duit dalam paypal ke akaun bank kita.........

paypal saya hanya tempat untuk mengumpul bonus2 atau kamisyen2
 dari sebarang programe internet yang menbuat pembayaran melaluinya...........
then bila dah banyak dalam tu.......
barulah transfer pg bank tempatan kita seperti maybank dan sebagainya........



ok saya akan terangkan langkah2 camna nak buat akaun paypal nie.......

  1. first klik banner nie..........................
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

  1. pastu klik sign up today
  1. pilih negara anda (malaysia)
  1. pastu pilih jenis akaun paypal anda sama ada personal (orang yang menjual secara online), primier (untuk tujuan jual beli), dan business (untuk syarikat dan company)
  1. saya cadangkan untuk anda pilih personal.. tapi kepada yang nak guna duit paypalnya untuk membeli belah online... pilihlah primier
  1. klik get started
  1. masukkan butir2 peribadi anda
  1. klik agree and creat account
  1. pastu cek email untuk membuat pengesahan akaun paypal anda (klik link yang diberikan dalam email)

cara nak register myipanelonline plak camnie......
  1. first pg klik link saya nie here
  1. pastu isikan butir2 peribadi 
  1. pastu tekan submit

pastu cek email anda untuk menbuat pengesahan .......cari email ipanelonline dan klik link yang diberi untuk mengaktifkan akaun anda......
pastu anda bolehlah membuat survey sama ada di menu halaman saya atau di laman survey ahli.......


pastu cara nak linkkan myipanelonline ngan paypal plak..
login ipanelonline
klik >halaman saya
klik>informasi saya
klik>informasi yang perlu diisi semasa prosess penebusan
pilih jenis ic atau pasport>identity card no
masukkan no ic
kaedah penebusan pilih paypal
masukkan email adress akaun paypal anda tadi
(mesti sama ngan email paypal yang anda daftar ngan paypal)
dan jenis mata wang USD.....
ok......kalau ada apa2 kesulitan coment kat sini k.... selamat mencuba ! Red devil

4 comments:

nikeeya said...

btul ker nie??y cash88 kna cari org jgk..tp sampai 10org..lty gler cari..y bisness nie kna cri brapa org?dwit boleh time ble2 jer ker?

Peqaxlol ;DD said...

yg ni ikut ko la nak cari bape pun. sorang=5rgt. tp aku pelik. aku baru cari 3org dah dapat 29.20...

nikeeya said...

http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=630944

Peqaxlol ;DD said...

haha, welkam to ipanel :)

Popular Post