nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Thursday, May 19, 2011

GAME Virtual Government

Haha, pelik kan nama nya. Kat sini peqa bukan nak ajak pon. saje je nak tayang2. hehe. Mungkin ada dah penah dengar kan ? Erm, tp game ni baru lagi kat Malaysia ni. Baru buka bulan Jan haritu. Memang ada ura2 kata game ni scam. tp besz gak men die.

hehe macam ni la jugak lebih kurang game nya. (gambar cuma google)

Cuma akaun tu jer lain. Besz try la. :) memula masuk memang kene antar sms verify. tp cuma 50sen aje.

Dia mengajar kita hidup bermula dari bawah. kene kerja, kena cari gold la. kalau yg terel main forex tu pon leh join sini. Game ni ada company, boleh jual brg, buat barang, (tp byk modal) yang paling bestnya ade PILIHANRAYA. muahaha. Contoh kita region Malaysia, so setiap bulan pada 4th akan ada election untuk calon2 governer la.. hahaha. serius kelakar. sebijik macam malaysia. Contoh bank die, Bank Negara Malaysia, pastu keje kat ATM (angkatan tentera malaysia). funny mehh.


hehe, anda suka? boleh daftar disini here
(Game ni hanya boleh sign up kalau ada referral jer)

Meh la meh join. Kalau terel main boleh buat duit betul.

3 comments:

alif ibnu daud said...

aku dh try wat account..but reti la plok nak maen game nie camna...bila ak masukkan kata laluan ngan password, xkluar pun game...?

lost kitty said...

den layan game masak2 je

Peqaxlol ;DD said...

@alif yeker... ko dah verify kan ker belum ?
@kitty haha masak2 pon besz.

Popular Post