nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Sunday, April 10, 2011

selingan.

Yeah, memg lama aku xupdate blog ni. Memg byk aku nak tulis tp tak tertulis2. Haritu aku tengok aku ade 85 follower tak silap. Sekali bukak malam ni tgl 84 jer? ahahh. customer dah lari........ wuuwuwuuwuuu..

takpe takpe. esok pagi aku update baru punye. malam ni nak tdo la.

pss: ni ustaz hensem skola aku dulu. Ustaz Syahmi Syazwan. graduan Jordan. memg hensem. hehe
dari kanan: ustaz redhuan, ustaz syahmi, cikgu asmadi & ustaz cikgu ghafur.

otai la ustaz. heh

cool :)
tazkirah malam ustaz : perbincangan : salah ke seorg perempuan tgk wayang di panggung wayang..?
jawapan ustaz : 

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin boleh tgok tp tx molek sgt laa..sbb di sana ada byk kburukn yg kita pyh nk elak...elok tx pyh laa...tgok DVD jer..
    April 5 at 5:33pm · 

  • Amirah Famus emm,okeh....syukran ustaz..
    April 5 at 11:12pm · 

  • NooraFiza NoRman s0ry,, tmpg lalu,, ust kt matrik sy ckap,, kite haram mas0k panggung wayang....
    April 6 at 7:54pm · 

  • Amirah Famus em,,okeh2 tq for the info...ade budak kat grup wanita pedamba syurga tanya..tu yg tanya ustaz kat sini,,hehe anyway terima kasih ustaz dan noorafiza..
    April 6 at 7:57pm ·  ·  1 person

  • NooraFiza NoRman same2,, saye nih p0n bkas student ust gak..... Bnde yg bt0l pt0t dik0ngsi brsame....... heh3....
    April 6 at 8:08pm · 

  • Amirah Famus ye ye.
    April 6 at 8:18pm ·  ·  1 person

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin kalau cakap haram diorang degil nak dengar..baik bagitaw ape keburukan panggong wayang tu....
    April 6 at 9:04pm · 

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin keburukan panggong wayang:
    April 6 at 9:04pm · 

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin ‎1. percampuran lelaki dan perempuan payah untuk dielakkan
    April 6 at 9:05pm ·  ·  1 person

  • Amirah Famus owh,,ok2 gitu ek
    April 6 at 9:06pm · 

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin ‎2. cerita yang kita bakal tengok tidak terjamin halalnya, mungkin akan tengok perkara yang haram,yang confirm adalah aurat
    April 6 at 9:06pm ·  ·  2 people

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin ‎3. suasana yang gelap @ tidak terang, manusia boleh buat macam2x dalam gelap nie...hantu sangat banyak waktu itu...
    April 6 at 9:07pm ·  ·  2 people

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin ‎4. kebarangkalian untuk rosak mata tu dan rosak telinga tinggi sebab tengok dalam gelap penglihatan terbatas dan sound system yang kuat boleh memecahkan gegendang telinga..agaknya laaa
    April 6 at 9:08pm ·  ·  4 people

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin bagi saya kalao nak tengok sangat..tengok DVD jer...tengok sekali dengan mak n ayah supaya ada pengawasan...perkara yang buruk boleh dielakkan paling kurang...
    April 6 at 9:10pm ·  ·  1 person

  • Ahmad Syahmi Syazwan Aminuddin ‎5. mudah terpengaruh dengan budaya2x yang tidak elok (budaya kuning) yang boleh merosakkan akhlak pemuda pemudi MUSLIM..mencarut n kata2x lucah pun banyak dalam wayang nie..terutama kalau citer tu tak sedap...
    April 6 at 9:12pm ·  ·  2 people

inilah kebaikan facebook. ngeh3 XD


selamat malam dear :)

No comments:

Popular Post