nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Saturday, April 23, 2011

Ceriakan Start Button anda.

Hari ni nak bagitau, aku buat start button aku sendiri. Taktau la kalau ramai dah tau, but its really cool. (kalo korang wat lawa la. ek. ) Benda ni aku tak pasti sama ada untuk Windows 7 jer or semua boleh. tapi try lahh. kot kot ade miracle ker, heh.

                         
             ni haa --> ^

 Korang nampak tak? yang warna pink tu.. smiley pink tula.... :)

Download sini -> Start Orb Creator

Tapi kalo engkorang nak try aku nyer ni boleh jer... klik gambar atas skali tu. mana2 korang suka.. pastu save as.

pastu g kat 'IMPORT' pilih gambar korg save tadi.
sila klik gambar untuk tumbesaran.

Dah jadi. ek lau tak tau, jgn segan tanya eh. :)

2 comments:

Nurul Eiman Hikmah said...

come visit my blog n follow my blog http://nuruleimanhikmah.blogspot.com

thanks!!

Haeruddin said...

hi...........sory ada keje tadi.......ipanel tu memang selalu cakap kita tak sesuai..........so kita kan dapat ciput jer point dari survey......paling max 10 point lah gitu......so cara nak cepat dapat banyak point.........ajak rakan register ipanel melalui link anda...........dapatkan link anda kat menu>beritahu rakan........1 org dapat 500point=5ringgit.......share lah kat mana2 link ko tu.......setakat nie........facebook memang tempat yang agak memberangsangkan..........selamat mencuba.......tq

Popular Post