nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Monday, March 7, 2011

Letak PIC sebagai/ganti tulisan shoutbox.

Bismillah.

Pertama sekali, tutorial ini juga atas permintaan cik Anis . Almaklumlah, sekarang aku tengah cuti, jadi banyak masa mengedit, menulis & menaip. Ingat nak buat pasal DEAD CROW. tapi pagi2 nanti la (:


contoh imej :

Untuk yang ini : sila sediakan bahan yang cukup. ekekek. url gambar sahaja diperlukan.


 note : kalo yg xde lg shoutbox tetingkap tu boleh amik kat sini 


ok da ready ? 




senang jer (: sila gantikan image url yg lame dgn yg baru.
make sure copy&paste yg di highlightkn jer. url(' sila kekalkan.
Untuk URL BABY tu, fasha yg buat sendiri. lau nak pon bole, 
    here :- http://i46.photobucket.com/albums/f148/ae-pik/babyys190png.png


untuk height & weight boleh ubah, cube-cube lahttp://www.cute-smiley.com

No comments:

Popular Post