nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Thursday, June 9, 2011

Rebut Peluang Bersama Pakej SAP Ventures!


*** SAP Venture VIII ***


Bila lagi nak ber"BISNES" ? Anda tak tahu apa2 ? Rebut peluang ni! Belajar bisnes sebenar!


IBCT.my sedang membuktikan kehebatan aplikasi SAP-nya, dengan menawarkan 10 pakej MLM dengan slogan "Jangan Cari Downline!" 

Pakej yang ditawarkan tak mahal, bermula dengan RM20 hingga RM99. Pakej disiapkan dengan beberapa jenis produk MRR bersama pelan pemasaran 5 x 10 level forced matrix. 

Jom pakat cuba, untung2 boleh dapat duit free. Layari http://masters.ibct.my sekarang!

Setiap perjalanan bermula dengan langkah yang satu. Pastikan langkah anda bermula hari ini.

Monday, May 30, 2011

Anak Melayu pertama menjadi pensyarah di Universiti Oxford.

sekadar berkongsi & bangga menjadi anak melayu :)


Dalam usia muda, 34 tahun, Dr. Muhammad Afifi Al-akiti berjaya menjadi pensyarah & felo di Universiti Oxford. Beliau mahir dalam 7bahasa : arab, melayu, perancis, german, & bahasa klasik barat seperti yunani dan latin. 

Allahuakbar!



Wednesday, May 25, 2011

High Doesn't Matter in Love

Sekadar berkongsi :)

Hight doesn't metter in love
Kasut pun nak tinggi... hihi
Hight doesn't metter in love
uishh. larat yer minah saleh ni angkat suami 
Hight doesn't metter in love
Aww romantiknye.. :))
Hight doesn't metter in loveHight doesn't metter in loveHight doesn't metter in loveHight doesn't metter in love

Thursday, May 19, 2011

GAME Virtual Government

Haha, pelik kan nama nya. Kat sini peqa bukan nak ajak pon. saje je nak tayang2. hehe. Mungkin ada dah penah dengar kan ? Erm, tp game ni baru lagi kat Malaysia ni. Baru buka bulan Jan haritu. Memang ada ura2 kata game ni scam. tp besz gak men die.

hehe macam ni la jugak lebih kurang game nya. (gambar cuma google)

Cuma akaun tu jer lain. Besz try la. :) memula masuk memang kene antar sms verify. tp cuma 50sen aje.

Dia mengajar kita hidup bermula dari bawah. kene kerja, kena cari gold la. kalau yg terel main forex tu pon leh join sini. Game ni ada company, boleh jual brg, buat barang, (tp byk modal) yang paling bestnya ade PILIHANRAYA. muahaha. Contoh kita region Malaysia, so setiap bulan pada 4th akan ada election untuk calon2 governer la.. hahaha. serius kelakar. sebijik macam malaysia. Contoh bank die, Bank Negara Malaysia, pastu keje kat ATM (angkatan tentera malaysia). funny mehh.


hehe, anda suka? boleh daftar disini here
(Game ni hanya boleh sign up kalau ada referral jer)

Meh la meh join. Kalau terel main boleh buat duit betul.

Tuesday, May 10, 2011

Bill Gates pun keliru. Apa specialnya CON ?

1. Seorang India menemukan, tiada seorang pun boleh membuat FOLDER bertajuk "con" . Ahli Microsoft juga tak tau macam mana boleh jadi.. TRY IT tak percaya. 


tapi, bila aku cuba save gambar kat atas ni guna name "con" pon tak leh...


pelik kan ? WHY ???
hehe, secret code ? haha. tak taula.


2. Hal ini ditemui oleh orang Brazil. Cube saja sendiri ...
Buka Microsoft Word dan taip
= Rand (200, 99)
Dan kemudian tekan ENTER
Dan lihat .. ... ajaib

actually cuba tukar number lain ex: (1, 1) hmm :) code2 tersembunyi,, haha

kelakar gak en..

Sunday, May 1, 2011

Jom mewarna gambar2 lama !

Haha, tadi baru aje men-'test' satu software nama die Blackmagic. ek. ni bukan software buat magic ker ape ker. ni software mewarna  :D lol.

macam ni laa :) tau la peqa taa pro, tp jadi jugak kan ?


haha, kalau nak cuba jugak :) boleh download dari blog pce :) here

atau terus download

Anak Rozita Che Wan dibuli.

Pergh. aku memang ketinggalan zaman. aku tau. tapi jangan la kutuk2 aku. :( aku baru tau tadi.

Aku bukan nak cerita pasal insiden tu. haha cuma terpanggil kerana sekolah Ammar Effendy tu skola aku dulu ! haha. Lagipun, aku baru first time dengar nama Rozita Che Wan. sorry ek. aku tak minat la bab2 artis ni... Aku tak nafikan bebudak form5 memang selalu tunjuk ego diorang. 


Tapi, kadang2 bukan salah budak form5 tu. Budak form1 pun banyak yang degil2 taknak dengar ckp. orang suruh g surau taknak. malah ada jugak mengalahkan budak form5. (balik lambat. dating. etc) hahaha. padahal kecik lagi. hihi. ni takde kaitan ngan ammar effendy tu ek pasal dia form3. huhuhu.

Kisah ammar effendy ni lak sebenarnya adalah pergaduhan biasa, biasalah budak2 nak membesarkan... Lagipun dia gaduh dengan bebudak sebaya dia aje. bukan ngan budak form5 pun. Kalau tiada angin, masakan pokok boleh ber goyang kan... Mesti ada sebab2 tertentu..

hish. Malunye aku. sekolah aku di cop - sekolah paling ganas di Malaysia. Tahun lepas2 pun ada lagi kish buli kuar paper. ish. kadang2 pihak media massa/ pihak tak bertanggungjawab cuba mereka2 cerita supaya cerita tu jadi HOT & Sensasi. ish. geram jugak.

kalau nak tahu kisah daripada pihak MRSM sendiri. bolehlah ke sini

Lagipun, bagus jugak Ammar Effendy ni kuar dari MRSM. Mrsm ni untuk anak golongan bumiputera yg berpendapatan rendah. macam aku. ek..


Thursday, April 28, 2011

Program Duit Poket Blogger dari bloguntukdibaca.


nampak ajer, peqa terus berminat nk join. yerla kan. peqa ni kan $_$
hahaha

syarat2 nya :

1. Buat satu Entri pasal ni.
2. Post kan link ke sini.
3.Tidak wajib folo.

senang kan ? jum join ! Untuk makluman lanjut sila ke blogcomel!

*tarikh tutup 15 Mei*

SUJU GAY ?? ANTI-SUJU mengganas.

Haha, maaf sangat2, hari ni peqa tak sempat nak jalan2 bw kat blog korang. hari ni sebuk attack satu group anti-suju ni. Jgn kata tak tau suju tu apa. Super Junior. Peqa ni bukanlah kipas-susah-mati suju ni. tapi, kawan peqa ramai kipas-susah-mati suju. jadi. tulun la backup jugak.

Geram jer baca page ni. Byk betul gamba suju yang menyakitkan hati. ish. Page ni punyalah mengutuk habis suju. Dia kata suju GAY. ish. dosa tau, tak baik tuduh2. haha.

ANTI-SUJU
ANTI- SUJU

inilah contoh debat perdana petang tadi. haha :D Most of the admins from Philipine.



SUPER JUNI0R IS THE BEST..
ANTI SUJU IS GAY..
Anti suju is very stupid..
3 hours ago · 
  • You and Kim Izzye Hyun like this.
    • ANTI- SUJU Gay and stupid? Care to prove it?

      -Angelonius
      3 hours ago
    • Waris Dato' Shah thats right. They all are gay. haha. anti-gay but gay ? OUHCHH XDD
      2 hours ago
    • ANTI- SUJU I was asking for evidence to support your argument. But, it appears that NONE has been presented. Therefore, the claim is FALSE.

      -Angelonius
      2 hours ago
    • SuperJunior OnlyThirteen hahah...anti-gay
      2 hours ago
    • ANTI- SUJU I hate homoerotic acts. Is that a crime?

      -Angelonius
      2 hours ago
    • Waris Dato' Shah please proove first suju is gay... lol XD
      2 hours ago
    • ANTI- SUJU Look around in the photo albums here in this page.

      -Angelonius
      2 hours ago
    • Waris Dato' Shah thats cant be proven. many pictures were edited.
      2 hours ago
    • ANTI- SUJU And yet many of the pics which prove the homoeroticism of your idols are not edited in any manner.

      -Angelonius
      2 hours ago
    • Waris Dato' Shah they just acting. that picture show that they all are best friends. hahaha XD
      2 hours ago
    • ANTI- SUJU How stupid. By that logic,I should kiss my male buddies in the lips? Of course NOT!

      -Angelonius
      2 hours ago
    • Waris Dato' Shah i have said before that most of the actions in the picture were edited.
      2 hours ago
    • ANTI- SUJU No, those are not edited. You can go look for videos where they did the homoerotic acts.

      -Angelonius
      about an hour ago
    • Kim Izzye Hyun wHATEVER LOL
      about an hour ago
    • Waris Dato' Shah and all video were edited too. U know, hackers can do anything..
      about an hour ago ·  1 person
    • Kim Izzye Hyun u r really rite!
      about an hour ago ·  1 person
    • Waris Dato' Shah hahaha kite attact slow2 biar dorang geram.. kah3
      about an hour ago
    • Kim Izzye Hyun betoi2...mlm ni arh...kene solat dulu,huhu
      about an hour ago
    • Waris Dato' Shah hahaha alaaa........ malam ni aku kene hantar mak aku laaarhhh!!!! ish...... geramnya..
      about an hour ago
    • Kim Izzye Hyun OHH,yeke tape2 esok masih ade...law ko free ko on9 je...aku tido lewat...
      about an hour ago
    • Waris Dato' Shah hahaha ok.. korang nk serang kul waper??
      about an hour ago
    • Kim Izzye Hyun tak taw ag...lewat ckit kot...11 ker...
      about an hour ago
    • ANTI- SUJU And some of them are your fellow ELFs.
      Then again, they've edited some videos of kisses by adding other kissing scenes in the video.

      -Angelonius
      about an hour ago
    • Kim Izzye Hyun so why u care bout that??
      about an hour ago ·  1 person
    • Waris Dato' Shah yeah. got prob ?
      about an hour ago
    • ANTI- SUJU It's because of people like you denying their homoerotic acts!

      -Angelonius
      about an hour ago
    • Waris Dato' Shah and you just believe all the GAY rumors ?
      about an hour ago ·  1 person
    • Kim Izzye Hyun homoerotics,homoerotics that all u can say...u have no idea to say anything else because SUJU r PERFECTS they have GREAT manners not like u guys
      about an hour ago ·  2 people
    • Kim Izzye Hyun theres no rumours at all about SUJU is GAY just antis say that SUJU is not like ADAM LAMBERT lol
      about an hour ago
    • Waris Dato' Shah yeah SUJU is great... no bad mouth to others.
      about an hour ago ·  1 person





haha, sori bahasa memang la kesat siket.

Popular Post