nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Sunday, December 26, 2010

Hari yang indah !

Kat blakang tu la Gold Coast..
salam sayang

Tadi pagi fasha pegi mandi pantai !
wah syoknyer ! lame xmndi pantai...
kat mane? 
;bagan lalang;
haha ! really fun
most of my cousin joined together
what a perfect blast


yang paling kelakarnyer,
ktorang men bom..
memandangkan sepupu fasha yang kecik tu nak pergi KOREA ! uih
dan sekarang hangat tersebar yg korea akan berperang
jadi kami berpasukan lawan KOREA UTARA dengan KOREA SELATAN !
haha,, tau x bom ape ktorg gune?
bom pasir... yang warna hitam tuh.. hehehe
dahsat


pasti ktorg men bola lak
mule2 takde bola tau
tetibe ade mamat2 bawak bola..
jadi kami berusaha untuk meminjam..
unfortunately, taa daapatttttttt...................... huhuhu T_T
tapi ! haha pakcik fasha tetbe hulur bola
oh alangkah bahagianya ! hehe
best tau


pastuh mika ni terel terapung,
bukan fasha sorg la, tp siblings fasha skali,.
jadi sepupu mika yang lain agak teruja dan berusaha untuk mengapungkan diri juga
haha, kesian adek fasha jadi sifu tak bertauliah
tapi xtauliah tu la yang dapat sumer terapung
paling kelakar ade sorg my little cousin yg nak pegi KOREA uh
boy ! dari awal berusaha gigih untuk terapung.
tapi tak dapat2
bile org lain semua dah terel die sorg jer masih terumbang ambing
haha namun semangat kental
jiwa seorang wira tak pernah mengaku kalah !
yoo ! akhirnya die berjaya
pengajaran : usaha gigih tangga kejayaan :)


hehe
dari pukul 9 pagi sampai la 1 tengahari
bila kuar je dari air !
terus cari makanan..
mana taknyer...
lapo...
penat berendam air masin..
haha !

pergh ! kamu semua dah penah pegi bagan lalang?
rumah fasha dekat je ngan bagan...
sekarang ade gold coast tau !
hotel nyer pun dah siap..
tapi taa penah masuk lg dlm tuh..
mewah sgt ! taa mampu T__T
huhuhu

erm: fasha nak pegi belajar la sayang oii ! jumpe lain kali ! 
babai.. !!!


pss: habis muka fasha hitam berendam jer... belang ! arghh


Monday, December 20, 2010

wadah pembuka





Assalamualaikum,, 
dengan ini, rasmilah fasha sebagai penaung negeri ini :)
fasha berasa amat berbangga dan puas hati tentang kejayaan fasha membina semula teratak yang retak ekoran pelanggaran gajah sumatera. hihihi.

amacam?
okeyh ker?
hehe

selamat berkenalan !
saya fasha
seorang perawan
suka makan cokelat
belum kawen :)

kahkahkah
yuks ! 
mcm gediks jer
uhuuhu

oh no
fasha xmcm tu ek..
fasha baik
pendiam
cuke tulun orang..
hihihi

ok
thanx la sebab rindu kat fasha 
yg tak berapa kiut ni :P

adeyh
kiut laa
macam panda
haha

:)

mari belajar buat taik mata !
selamat malam.



Popular Post