nampak spek peqa berkilau tu ? sila tinggalkan jejak ! :)
Bye Heartbeat, welcome ipanel !

Thursday, June 9, 2011

Rebut Peluang Bersama Pakej SAP Ventures!


*** SAP Venture VIII ***


Bila lagi nak ber"BISNES" ? Anda tak tahu apa2 ? Rebut peluang ni! Belajar bisnes sebenar!


IBCT.my sedang membuktikan kehebatan aplikasi SAP-nya, dengan menawarkan 10 pakej MLM dengan slogan "Jangan Cari Downline!" 

Pakej yang ditawarkan tak mahal, bermula dengan RM20 hingga RM99. Pakej disiapkan dengan beberapa jenis produk MRR bersama pelan pemasaran 5 x 10 level forced matrix. 

Jom pakat cuba, untung2 boleh dapat duit free. Layari http://masters.ibct.my sekarang!

Setiap perjalanan bermula dengan langkah yang satu. Pastikan langkah anda bermula hari ini.

Monday, May 30, 2011

Anak Melayu pertama menjadi pensyarah di Universiti Oxford.

sekadar berkongsi & bangga menjadi anak melayu :)


Dalam usia muda, 34 tahun, Dr. Muhammad Afifi Al-akiti berjaya menjadi pensyarah & felo di Universiti Oxford. Beliau mahir dalam 7bahasa : arab, melayu, perancis, german, & bahasa klasik barat seperti yunani dan latin. 

Allahuakbar!



Wednesday, May 25, 2011

High Doesn't Matter in Love

Sekadar berkongsi :)

Hight doesn't metter in love
Kasut pun nak tinggi... hihi
Hight doesn't metter in love
uishh. larat yer minah saleh ni angkat suami 
Hight doesn't metter in love
Aww romantiknye.. :))
Hight doesn't metter in loveHight doesn't metter in loveHight doesn't metter in loveHight doesn't metter in love

Thursday, May 19, 2011

GAME Virtual Government

Haha, pelik kan nama nya. Kat sini peqa bukan nak ajak pon. saje je nak tayang2. hehe. Mungkin ada dah penah dengar kan ? Erm, tp game ni baru lagi kat Malaysia ni. Baru buka bulan Jan haritu. Memang ada ura2 kata game ni scam. tp besz gak men die.

hehe macam ni la jugak lebih kurang game nya. (gambar cuma google)

Cuma akaun tu jer lain. Besz try la. :) memula masuk memang kene antar sms verify. tp cuma 50sen aje.

Dia mengajar kita hidup bermula dari bawah. kene kerja, kena cari gold la. kalau yg terel main forex tu pon leh join sini. Game ni ada company, boleh jual brg, buat barang, (tp byk modal) yang paling bestnya ade PILIHANRAYA. muahaha. Contoh kita region Malaysia, so setiap bulan pada 4th akan ada election untuk calon2 governer la.. hahaha. serius kelakar. sebijik macam malaysia. Contoh bank die, Bank Negara Malaysia, pastu keje kat ATM (angkatan tentera malaysia). funny mehh.


hehe, anda suka? boleh daftar disini here
(Game ni hanya boleh sign up kalau ada referral jer)

Meh la meh join. Kalau terel main boleh buat duit betul.

Tuesday, May 10, 2011

Bill Gates pun keliru. Apa specialnya CON ?

1. Seorang India menemukan, tiada seorang pun boleh membuat FOLDER bertajuk "con" . Ahli Microsoft juga tak tau macam mana boleh jadi.. TRY IT tak percaya. 


tapi, bila aku cuba save gambar kat atas ni guna name "con" pon tak leh...


pelik kan ? WHY ???
hehe, secret code ? haha. tak taula.


2. Hal ini ditemui oleh orang Brazil. Cube saja sendiri ...
Buka Microsoft Word dan taip
= Rand (200, 99)
Dan kemudian tekan ENTER
Dan lihat .. ... ajaib

actually cuba tukar number lain ex: (1, 1) hmm :) code2 tersembunyi,, haha

kelakar gak en..

Popular Post